INNOVÁCIÓ: LENDÜLET A FEJLŐDÉSBEN

 

 

 

 


 

         
           
           
   


KUTATÁS-FEJLESZTÉS, MŰSZAKI SZAKTANÁCSADÁS

K+F tevékenységünk során nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy az ne öncélú legyen, hanem mindenkor egy felmerülő gyakorlati problémára adjon innovatív választ. Az így létrejövő termék vagy az igényelt technológia, a fejlesztő munka alapján elkészített gyártási-tervezési segédlet meglévő igényeket elégít ki, a jelenleg ismert megoldásoknál jobb és versenyképesebb műszaki tartalommal.  Munkánk során folyamatosan egyeztetünk megrendelőinkkel és/vagy együttműködő partnereinkkel annak érdekében, hogy a megvalósítandó termék mind tulajdonságai, mind piaci bevezethetősége szempontjából maximálisan megfeleljen az elvárásoknak. Munkánk eredményességét nagymértékben befolyásolja az is, hogy minden lehetőséget megragadunk szakmai ismereteink folyamatos bővítése érdekében.

Örömmel tölt el bennünket az a tudat, hogy munkánk nemzetközi téren is elismerést váltott ki, így európai és Európán kívüli partnereink közreműködésével bővíthetjük tapasztalatainkat és tudásunkat.

Természetesen fontos számunkra az is, hogy partnereink műszaki vonatkozású kérdéseire, az esetlegesen felmerülő problémáikra megfelelő válaszokkal tudjunk szolgálni. Az új műszaki tartalmak folyamatos konzultációt igényelnek a felhasználás vonatkozásában mindaddig, amíg azok működtetése rutinszerűvé nem válik. Ennek tudatában szakembereink folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a beüzemelés helyszínén történő megbeszélés céljából.

Eddigi fontosabb K+F tevékenységünk címszavakban:
  • kötélfárasztó- és kötélvizsgáló berendezések tervezése, megépítése,

  • villamos hajtású leadó berendezések tervezése, gyártása,

  • kétkomponensű poliuretán öntőgép tervezése és megépítése,

  • öntő körasztal szerszámnyitó-és záró szerkezet tervezése, kivitelezése,

  • kompozit alapú, újrahasznosított gumitermék család alaptermékeinek és technológiájának kísérleti úton történő meghatározása.